Bedrijven & Groepen

  • Plezier, teambuilden en genieten

  • Professioneel geregelde uitjes

  • Inclusief Zeilwedstrijd (olympische baan)

  • Inclusief boot + instructeur

 

 

KLAAR VOOR SPANNING, ACTIE EN AVONTUUR?

Hoe heerlijk zou het zijn om na een drukke werkweek nog een paar uurtjes uit te waaien op het water met jouw collega’s? En stel je voor om met de hele familie een middag zeilen en af te sluiten met een wedstrijd. Wavie organiseert naast zeillessen ook bedrijfsuitjes, schooluitjes en dagjes uit voor groepen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een familiedag of een vrijgezellenuitje.
Onder begeleiding van een gekwalificeerde en bovenal enthousiaste instructeur gaan jullie met een team van maximaal 4 personen per boot het water op. De instructeur zorgt er voor dat iedereen het zeilen ontdekt en dat er als team gewerkt wordt. Uiteraard is er genoeg tijd voor ontspanning en kan je tijdens de educatieve dag ook de dagelijkse drukte even vergeten.
Zitten er competitieve mensen in de groep? Dan kunnen we er ook een wedstrijd van maken. Als eerst wordt het team goed getraind en uiteindelijk wordt er op een officiële Olympische wedstrijdbaan gezeild.

Alles op een rijtje;

Duurt 3,5 uur
Vanaf 6 personen
Inclusief boot + instructeur
Mogelijk wanneer jij wilt
Zeilen in een Polyvalk (6,5 meter)
Inclusief winbeker
129,- per boot

Boeken

Een greep uit de bedrijven en scholen waar we een leuke dag mee hebben gehad:


Een greep uit de bedrijven en scholen waar we een leuke dag mee hebben gehad:


VEEL GESTELDE VRAGEN

Bieden jullie ook horeca faciliteiten aan? Wij werken samen met Jachthaven Meerenbos en Rottemeren. Hier kan gegeten en gedronken worden. Graag horen we jouw wensen.

Wat is de maximale grote qua groep?

Een uitje is al mogelijk vanaf 6 personen. Als de groep groter wordt dan 20+ dan werken wij graag met een wisselprogramma om zo het programma overzichtelijk te houden.

Veelgestelde vragen

DIRECT EEN ZEILUITJE BOEKEN (of meer informatie opvragen)?

Hieronder kan je een zeiluitje boeken. Kijk in onze agenda wanneer dit nog mogelijk is. Wij doen ons best om jouw voorkeursdata aan te houden.