Zeilkamp in Friesland

  • Geheel nieuwe vloot

  • CWO & HISWA aangesloten

  • Familie gevoel/tweede thuis

  • Persoonlijke aandacht & oog voor de groep

  • Inclusief eten, drinken, zeilen en slapen

 

 

Zeilkamp in Friesland

Liever een echt vakantie gevoel en een week weg naar Friesland? Ga dan op zeilkamp bij het Molenhuis. Bij deze zeilschool leer je een week lang zeilen en wordt je onderdeel van een een hechte zeilschoolfamilie. In de avond uren maak je vooral veel lol met avontuurlijke avondprogramma’s bedacht door de kampstaf en duizelingwekkende disco’s. (soms in thema;)

Alles op een rijtje;

Les op jouw niveau 
Inclusief eten/drinken, slapen en zeilbenodigdheden
 Zeilwedstrijden & zeiltochten
 Een fantastische ervaring

Info aanvragen / boeken

Een Zeilkamp in Friesland voor alle leeftijden!


Bonkelaar

7 – 10 & 10-12 jaar

Windkoppel

12 -14 jaar

Jager

14 -16 jaar

Wieken

16 -18 jaar

Bonkelaar

7 – 10 & 10-12 jaar
De jongste zeilers van de zeilschool maar zeker niet de minste! Tijdens deze leukste zeilweek van Friesland leren we je het begin van het zeilen, door middel van gave spellen leer je zeilen als een kanonskogel! Een week is voor sommigen wat lang daarom hebben we een minikamp van 3,5 dag wat in de eerste helft van de normale week plaatsvind. Op woensdag middag wordt je dan opgehaald door je ouders. Als je dan toch wilt blijven? Dan overleggen we dit met je ouders zodat je de rest van de week door kunt leren! PS als je goed je best doet vaar je er gewoon met je eerste CWO diploma vandoor.

Bonkelaars varen in:
Optimist, Laerling, Hobie Catsy (vanaf 10 jaar) of Valk (vanaf 10 jaar).

Boeken/Meer info

Windkoppel

12-14 jaar
Voor de zeilers die fanatiek willen worden (of dat al zijn ; )! Ga hier verder met je 2e zeildiploma of stap hier juist in de wereld van het zeilen. Je wordt naar je niveau ingedeeld zodat je zoveel mogelijk leert! Naast de super toffe zeillessen hebben we ook hele gezellige avondprogramma’s zoals knallende disco’s of creatieve sportspellen.

Bij de windkoppel varen we in deze boten:
Laser Pico, Hobie T1, RS- Feva (zeilervaring verplicht), Valk, Brisling of Tirion.

Boeken/Meer info

Jager

14-16 jaar
Vrienden op het water! In deze op één na oudste groep ben je vaak al bezig om je volgende CWO diploma te halen in een nieuw type boot. Het is natuurlijk ook mogelijk om vanaf hier met de stroming mee te gaan. Ook in de avond houden we je hier bezig met avondzeilen, avondspellen, after sail, disco in thema en we gaan naar een discotheek toe!

Bij de Jager vaar je in:
RS- Feva, Laser Vago, Laser Pico eenmans, Dart 16, Valk, Brisling of Tirion

Boeken/Meer info

Wieken

16-18 jaar
De oudste cursisten groep van de zeilschool! In deze week leer je vooral de laatste stappen voor je CWO diploma’s voordat je in het voor- of najaar opgaat voor je instructeursopleiding. De meest doorgewinterde instructeurs die de snelste boten hebben uitgezocht staan voor je klaar om het uiterste uit je te halen. Naast hoog niveau zeileninstructie knallen we in avond met een lekker feestje! Je bent zelf vrij om je avondprogramma samen te stellen, of je met je eigen zeilschool vrienden wilt chillen, je mee wilt doen met een avondspel of dat jijzelf een eigen invulling hebt.

Bij de Windkoppel vaar je in:
RS- Feva, Laser Vago, Laser Pico eenmans, Dart 16, Valk, Brisling of Tirion

Boeken/Meer info

Locatie van de zeilschool

Het molenhuis ligt in Woudsend, dichtbij het HeegermeerMeer informatie aanvragen?

Vraag informatie aan over het zeilkamp of geef direct aan dat je wilt boeken.