Zeilles in een Bahia

  • Zeilles in een 2 tot 3 persoons zwaardboot
  • Met of zonder slapen
  • Van 14 tot 18 jaar
  • Haal je zwaardboot diploma!

Zeilles in een Laser Bahia

De Bahia kun je varen vanaf 14 tot en met 18 jaar. Bedoeld voor de zeilers die de optimist en de pico ontgroeid zijn. Het mooie van de Bahia is dat je met 2 of 3 personen in de boot kan, lekker met je vriend of vriendin dus! Als je de boothandeling van de bahia onder de knie hebt, ga je verder met het varen van de spinnaker (een extra groot zeil voor je fok) & in de trapeze hangen.

Wat ga je allemaal leren? Je leert je eigen boot op te tuigen, de wind en de zeilen te gebruiken, overstagen maken, over de boord rand hangen in de trapeze, aanleggen en als je de boot dus onder controle hebt leer je een compleet nieuw zeil te bedienen. Als je heel goed bent, kan er ook een wedstrijd gezeild worden samen met de andere zeilers. Is het uiteindelijk allemaal goed gegaan, dan zou je zomaar een diploma kunnen halen!

Lees over onze lespakketten 

Alles op een rijtje;

Niveaus en CWO diploma's

Gedurende de zeillessen in de Bahia werken wij aan drie diploma’s. Je hebt je Zwaarboot CWO 1, 2 en 3. Het eerste diploma is bedoelt voor kinderen die nog nooit hebben gezeild en leer je de basis van het zeilen. Vanaf diploma twee leer je zelfstandig aanleggen, en tegen de wind in zeilen. Met je derde diploma kan jij zelfstandig zeilen t/m windkracht 5. Afhankelijk van je huidige niveau delen wij je zo goed mogelijk in.

Lees meer over CWO diploma’s

Behaal een erkend CWO zeildiploma bij Zeilschool Wavie

Data & Prijzen

Zeilles of kampen in een: Optimist | Laser Pico | Laser Bahia | Valk

Met overnachting
Vanaf 12 jaar kun jij bij ons ook blijven slapen en maken we er samen echt een heel gaaf zeilkamp van. We overnachten op een fijne camping vlakbij de zeilschool met zelfs een zwembad. Voor iedereen die blijft slapen hebben wij wat extra’s, we starten namelijk al zondagmiddag om 13.00 bij de camping zodat we die dag al kunnen gaan zeilen!

Zonder overnachting
Voor alle jongere kinderen en iedereen die lekker in zijn eigen bed wilt blijven slapen beginnen wij maandagochtend om 9.00.

Brochure Downloaden

Vraag hieronder onze brochure aan voor meer informatie over de lespakketten.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Door ons zeilboekje te lezen leer je alvast de basics. We sturen hem direct op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ontvang gratis zeiltips in je mailbox
Elk weekend zeilen?
Krijg je na deze zomer nog geen genoeg van zeilen? De data van de WavieClub is weer bekend, klik voor meer informatie.