Zeilles in een Laser Pico!

  • Zeilles in tweemans zwaardboot
  • Actief, fun en leerzaam
  • Zeilkamp met of zonder slapen
  • Doelgericht en met diploma

Zeilles in een Laser Pico

Ben jij tussen de 12 en 14 jaar en ben je klaar om een nieuwe sport te leren? De Laser Pico is een populaire zeilboot en de perfecte combinatie om te leren zeilen met ook lekker wat actie. Ben je dus de optimist ontgroeid of helemaal nieuw in de zeilsport dan is deze boot geschikt voor jou! Onder begeleiding van een toffe instructeur leer je zeilen alsof het je tweede natuur is. De Laser Pico is te varen met maximaal 2 personen, je blijft dus lekker bezig.

Wat ga je allemaal leren? Je leert je eigen boot op te tuigen, de wind en de zeilen te gebruiken, overstagen maken, over de boord rand hangen, aanleggen en nog veel meer. Als je heel goed bent, kan er ook een wedstrijd gezeild worden samen met de andere kinderen. Is het uiteindelijk allemaal goed gegaan, dan zou je zomaar een diploma kunnen halen!

Lees over ons aanbod

Alles op een rijtje

Niveaus en CWO diploma’s

Gedurende het zeilkamp werken wij aan drie diploma’s: jeugdzeilen CWO 1, 2 en 3. Het eerste diploma is bedoeld voor kinderen die nog nooit hebben gezeild en leer je de basis van het zeilen. Vanaf diploma twee leer je zelfstandig aanleggen, en tegen de wind in zeilen. Met je derde diploma kan jij zelfstandig zeilen t/m windkracht 5. Afhankelijk van je huidige niveau delen wij je zo goed mogelijk in.
Behaal een erkend CWO zeildiploma bij Zeilschool Wavie

Lesboot

Je gaat je lessen volgen in een Laser Pico, deze boot deel je met het bootmaatje die het best bij je past. Een Laser Pico is geschikt voor 3 kinderen, wij vinden alleen dat je het snelst leert met zijn 2en. Het is een actieve en speelse boot waarin je ook af en toe een foutje kan maken, want je bent er natuurlijk wel om te leren! Je kan kiezen of je de Pico met 1 of 2 zeilen vaart en heeft een maximaal oppervlak 6,23 m2. De pico is een laser boot.
Zeilles met een laser pico voor kinderen van 11 tot 15 jaar

Data & Prijzen

Zeilles of kampen in een: Optimist | Laser Pico | Laser Bahia | Valk

Met overnachting
Vanaf 12 jaar kun jij bij ons ook blijven slapen en maken we er samen echt een heel gaaf zeilkamp van. We overnachten op een fijne camping vlakbij de zeilschool met zelfs een zwembad. Voor iedereen die blijft slapen hebben wij wat extra’s, we starten namelijk al zondagmiddag om 13.00 bij de camping zodat we die dag al kunnen gaan zeilen!

Zonder overnachting
Voor alle jongere kinderen en iedereen die lekker in zijn eigen bed wilt blijven slapen beginnen wij maandagochtend om 9.00.

Brochure Downloaden

Vraag hieronder onze brochure aan voor meer informatie over de lespakketten.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Door ons zeilboekje te lezen leer je alvast de basics. We sturen hem direct op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ontvang gratis zeiltips in je mailbox
Elk weekend zeilen?
Krijg je na deze zomer nog geen genoeg van zeilen? De data van de WavieClub is weer bekend, klik voor meer informatie.