De Valk

De Valk, een Nederlandse legende op het water, is dé boot om je zeilskills te rocken. Wat deze boot zo tof maakt? Jouw instructeur zit gewoon naast je aan boord! Als je even vastloopt, staat hij of zij paraat om je te helpen.
Tijdens het zeilkamp bij Zeilschool Wavie ben jij niet alleen met de instructeur, maar deel je het schip met 2 of 3 andere zeilfanaten van jouw leeftijd. Aan het einde van je lessen sturen jullie samen dat schip de golven over! Hoe gaaf is dat?
En raad eens? Niet alleen zeilscholen gebruiken de Valk, hij wordt ook vaak verhuurd. Na het behalen van je diploma kun je overal shinen met je zeilskills. Laat je moves zien aan je ouders, opa en oma, of wie dan ook tijdens je zeilvakantie!

Varen in een Valk

Om je een goede impressie te geven van hoe gezellig en leerzaam het is om te zeilen in een Valk, hebben we het filmpje hier rechts voor je gemaakt. Zo kun je bepalen of het wat voor jou is om in één van onze Valken de Rottemeren onveilig te maken. De Valk is bijvoorbeeld echt wat voor jou als je het gezellig vindt om met meerdere mensen aan boord te zitten en met elkaar samen te werken.

De Valk is vernoemd naar de vogels die in de zomer altijd in grote zwermen over het vaarwater vliegen.

Lijkt het jou leuk om in de Valk te komen varen?

Zeilen in de Valk kan bij ons in elke zomerweek of tijdens het voorjaar of najaar met de WavieClub. Je kan dus eigenlijk bijna elk moment van het jaar bij ons komen zeilen! Wil jij een zeilkamp of een zeilcursus boeken in de Valk? Druk dan op één van onderstaande buttons!

Door ons zeilboekje te lezen leer je alvast de basics. We sturen hem direct op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ontvang gratis zeiltips in je mailbox
Elk weekend zeilen?
Krijg je na deze zomer nog geen genoeg van zeilen? De data van de WavieClub is weer bekend, klik voor meer informatie.