De Laser Pico

De Laser Pico is dé coole jeugdzwaardboot van Nederland, speciaal voor avontuurlijke zeilers tussen de 12-14 jaar. Hier duik je in actief zeilen met een flinke dosis snelheid! De Pico is mega wendbaar en geeft een te gekke uitdaging voor de sportieve zeiler in jou. Of je nu al ervaring hebt in de Optimist of voor het eerst de Rottemeren verkent, de Pico staat garant voor een fantastisch avontuur. Check dit: de Pico heeft een grootzeil en een fok die je samen met je zeilmaatje bedient. Dat betekent teamwork op het water, en bij de Laser Pico is dat super belangrijk! De boot kan namelijk een tikkie kantelen als jullie even uit balans zijn. Geen stress, dat hoort erbij! Daarom rock je altijd een wetsuit in de Laser Pico, voor het geval je toch even gaat zwemmen.

Dus, klaar voor actie, snelheid en avontuur? De Laser Pico wacht op jouw zeilskills!De Pico heeft een grootzeil en en een fok die je samen met je bootmaatje bedient. Zo leer je dus goed samenwerken op het water en dat is bij de Laser Pico zeker niet onbelangrijk! De boot kan namelijk omslaan als jullie je evenwicht even uit het oog verliezen. Daarom draag je in de Laser Pico ook altijd een wetsuit. 

Varen in een Laser Pico

Zeilen in een Laser Pico is supergaaf! Schuin gaan, balans houden en keihard richting de skyline van Rotterdam. De Pico is de ideale boot voor de sportieve zeiler, of je nu een beginner bent of juist al verder gevorderd. Bekijk het filmpje hiernaast om te zien hoe het er aan toe gaat in de zwaardbootsectie. 

Als het harder gaat waaien, is het supermakkelijk om het grootzeil van de Laser Pico wat kleiner te maken. Zo kun je heel lang doorvaren.

Lijkt het jou leuk om in de Laser Pico te komen varen?

Zeilen in de Laser Pico kan bij ons in elke zomerweek of tijdens het voorjaar of najaar met de WavieClub. Je kan dus eigenlijk bijna elk moment van het jaar bij ons komen zeilen! Wil jij je zeilkamp of zeilcursus in de Laser Pico boeken? Druk dan op één van onderstaande buttons!

Door ons zeilboekje te lezen leer je alvast de basics. We sturen hem direct op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ontvang gratis zeiltips in je mailbox
Elk weekend zeilen?
Krijg je na deze zomer nog geen genoeg van zeilen? De data van de WavieClub is weer bekend, klik voor meer informatie.