Laser Bahia

De Laser Bahia is een uitdagende en wat grotere zwaardboot, je vaart in deze boot met zijn drieën of vieren. Door de omvang van de Laser Bahia en het aantal bemanningsleden is de Laser Bahia ook zeer geschikt voor de beginnende zeiler. Voor de meer ervaren zeiler biedt deze boot ook voldoende uitdaging: zo kun je de Gennaker hijsen en je bent zo aan de andere kant van de Rotte. 
Door het stabiele en grote voorkomen van de Bahia vergeet men nog wel eens dat dit wél een zwaardboot is:  het kan dus dat je omslaat!
De Laser Bahia samengevat is dus een uitdagende boot die voor zowel de beginnende als de meer gevorderde zeiler een leuke uitdaging biedt, en bovendien vooral erg gezellig is.

Zeilen in de Laser Bahia

Omdat je graag een beeld hebt bij zo’n grote zwaardboot, hebben wij hiernaast alvast een kort filmpje gemaakt waarin je kan zien (en bijna ervaren) hoe het is om in een Laser Bahia over de Rottemeren te scheuren. Zie je jezelf al gaan deze zomer?
Wil je jezelf nog verder uitdagen binnen het zeilen in de Bahia? Bekijk dan ook eens één van onze Friese zeilscholen. Klik voor meer informatie op onderstaande button.

Wil jij komen zeilen in de Laser Bahia?

Zeilen in de Laser Pico kan bij ons in elke zomerweek of tijdens het voorjaar of najaar met de WavieClub. Je kan dus eigenlijk bijna elk moment van het jaar bij ons komen zeilen! Wil jij komen zeilen in de Laser Pico tijdens de zomer of tijdens de WavieClub?
Druk dan op één van onderstaande buttons!

Door ons zeilboekje te lezen leer je alvast de basics. We sturen hem direct op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ontvang gratis zeiltips in je mailbox
Elk weekend zeilen?
Krijg je na deze zomer nog geen genoeg van zeilen? De data van de WavieClub is weer bekend, klik voor meer informatie.