Laser Bahia

Check de Laser Bahia: een spannende, iets grotere zwaardboot waar je met nog twee maten in kunt zeilen. En hier komt het toffe deel: deze boot is niet alleen geweldig voor beginners, maar ook voor de wat meer ervaren zeilers is er genoeg uitdaging. Stel je eens voor: je hijst de Gennaker en binnen no time ben je aan de andere kant van de Rotte, hoe gaaf is dat? Maar, let op, ondanks het stabiele en vriendelijke uiterlijk van de Bahia, is het stiekem wel een zwaardboot. Dus, ja, het kan gebeuren dat je een keertje omslaat. No worries, dat hoort erbij!
In een notendop: de Laser Bahia is de perfecte mix van uitdaging voor beginners en zeilveteranen. En het allerleukste? Het is vooral ontzettend gezellig aan boord. Klaar voor een zeilavontuur vol uitdaging en gezelligheid?Door het stabiele en grote voorkomen van de Bahia vergeet men nog wel eens dat dit wél een zwaardboot is:  het kan dus dat je omslaat!

De Laser Bahia samengevat is dus een uitdagende boot die voor zowel de beginnende als de meer gevorderde zeiler een leuke uitdaging biedt, en bovendien vooral erg gezellig is.

Zeilen in de Laser Bahia

Omdat je graag een beeld hebt bij zo’n grote zwaardboot, hebben wij hiernaast alvast een kort filmpje gemaakt waarin je kan zien (en bijna ervaren) hoe het is om in een Laser Bahia over de Rottemeren te scheuren. Zie je jezelf al gaan deze zomer?
Wil je jezelf nog verder uitdagen binnen het zeilen in de Bahia? Bekijk dan ook eens één van onze Friese zeilscholen. Klik voor meer informatie op onderstaande button.

Wil jij komen zeilen in de Laser Bahia?

Zeilen in de Laser Bahia kan bij ons in elke zomerweek of tijdens het voorjaar of najaar met de WavieClub. Je kan dus eigenlijk bijna elk moment van het jaar bij ons komen zeilen! Wil jij je zeilkamp of zeilcursus in de Laser Bahia boeken? Druk dan op één van onderstaande buttons!

Door ons zeilboekje te lezen leer je alvast de basics. We sturen hem direct op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ontvang gratis zeiltips in je mailbox
Elk weekend zeilen?
Krijg je na deze zomer nog geen genoeg van zeilen? De data van de WavieClub is weer bekend, klik voor meer informatie.