Maas (Maasers) 16-18 jaar


De oudste en tevens kleinste leeftijdsgroep bij Zeilschool Wavie. Uiteraard helpen we je ook graag op weg met het zeilen bij de leukste zeilschool van Rotterdam, of besteed jij je zeilkamp op de Rottemeren liever om de laatste puntjes op de i van je vergevorderde diploma te zetten? Bij Zeilschool Wavie vind je een knusse, veilige vaarschool vlakbij de randstad.
Ben je juist toe aan meer uitdaging, groter vaarwater en veel feesten? Dan raden we je aan om eens een kijkje te nemen bij één van onze Friese zeilscholen. Daar is gevarieerd vaarwater, ruimte voor een goed feestje en een grote groep met leeftijdsgenoten om samen met jou de uitdaging op het water aan te gaan

Bij de Maasers kun je kiezen voor de volgende bootsoorten:

Laser Bahia

De Laser Bahia is voor alle zeilers liefde op het eerste gezicht. Het geheim zit ‘m in de slimme romp en het stabiele ontwerp. Het maakt niet uit of je een zeilninja bent die de golven domineert of iemand die net leert sturen, de Laser Bahia zorgt ervoor dat je een geweldige tijd hebt op het water. In deze boot ben je actief bezig met twee leeftijdsgenoten, want naast het fok en grootzeil kun je óók nog de gennaker erbij hijsen!

Valk

Zeilen in een Valk is als een ritje in de Ferrari van de zeilboten: gestroomlijnd, elegant, en klaar voor actie. Ontdek de unieke wereld van zeilen terwijl je met vrienden de golven trotseert. De Valk is niet alleen een boot, maar een platform voor groei, teamwork en leiderschap. Leer de kunst van zeilen, voel de vrijheid op het water en ontwikkel skills waar je ook aan wal van profiteert. Stap aan boord, voel de wind in je haren, en beleef een onvergetelijk avontuur.

De Maasers bij Zeilschool Wavie

Zoek je een te gekke zomerweek vol avontuur en zeilplezier? Dan is Wavie dé place to be! Duik het water in, chill met onze instructeurs, en wie weet ga je zelfs op pad in een motorboot of doe je mee aan het te gekke avondspel. En als kers op de taart zeilen we langs de ondergaande zon met een epic uitzicht op Rotterdam. Op het water en in het huisje wordt jij ingedeeld bij de oudste kinderen, en we dagen je uit – als kampsenior ben jij het voorbeeld voor de rest! Ben je op zoek naar een iets grotere week waarin er veel leeftijdsgenoten zijn? Dan raden we je aan om hieronder ook eens verder te lezen over onze zeilscholen in Friesland.

Zeilen in Friesland

Voor kinderen die het zeilen gaaf vinden en al wat ervaring hebben, raden we aan om eens een kijkje te nemen bij onze Friese zeilscholen. Door een grotere verscheidenheid aan vaarwater en een grotere groep leeftijdsgenoten wordt je in Friesland meer uitgedaagd om veel te leren maar is er ook meer ruimte voor een goed feestje! Ben jij benieuwd wat de zeilkampen in Friesland jou kunnen bieden? Klik dan op de button hieronder, daar kun je ook de websites vinden van Zeilschool de Kikkert en Zeilschool het Molenhuis. Uiteraard ben je ook bij ons op de Rottemeren altijd welkom om wat meters op het water te maken.

Veel vrijheid om zelf het programma te bepalen
Als oudste leeftijdsgroep van een kamp is wat inspraak wel op zijn plaats
Vaar de zonsondergang tegemoet tijdens het avondzeilen
Muziekje aan, zeilen aan en gaan!
Of ga door met je diploma bij één van onze Friese zeilscholen
Bootsoorten en instructeurs die je kent, met de uitdaging van groter vaarwater
Previous
Next

Door ons zeilboekje te lezen leer je alvast de basics. We sturen hem direct op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ontvang gratis zeiltips in je mailbox
Elk weekend zeilen?
Krijg je na deze zomer nog geen genoeg van zeilen? De data van de WavieClub is weer bekend, klik voor meer informatie.