De Zeilschool op de Rottemeren

Zeilschool Wavie

Zeilschool Wavie is een zeilschool gelegen aan de Rottemeren. Zeilschool Wavie wordt gerund door enthousiaste zeilers die geïnspireerd zijn door de watersport en allerlei andere buitensportactiviteiten. De inwoners van Lansingerland, Rotterdam en omstreken wonen dichtbij de Rottemeren. De watersportmogelijkheden waren tot op heden beperkt, maar daar brengt Zeilschool Wavie verandering in! Wij willen ervoor zorgen dat de inwoners optimaal kunnen genieten van watersportactiviteiten in dit prachtige gebied.

We liggen centraal in het Recreatieschap Rottemeren aldus de randstad, dichtbij Rotterdam, Bergschenhoek, Bleiswijk, Berkel en Rodenrijs, Lansingerland, Zuidplas, Zoetermeer, Gouda, Krimpen, Voorburg, Ypenburg, Delft en Den Haag.


Hoe heerlijk zou het zijn om even tot rust te komen op de Rottemeren?


WAAR STAAT ZEILSCHOOL WAVIE VOOR

Zeilschool Wavie staat voor het overbrengen van passies voor de elementen van de natuur. Dit doen we met flexibiliteit, ervaring, bereikbaarheid, betaalbaarheid, passie en plezier. De flexibiliteit, ervaring en passie is te danken aan onze enthousiaste instructeurs die graag inspelen op jouw wensen. Om de activiteiten toegankelijk te maken kiezen we voor betaalbare prijzen.


TOEKOMSTVISIE ZEILSCHOOL WAVIE

De visie van Wavie is om passie voor watersport aan zoveel mogelijk mensen over te brengen. Dit willen we bereiken door meer mensen kennis te laten maken met de watersport en de elementen van de natuur. Daarnaast streven we ernaar om de huidige jeugd meer aan het bewegen te krijgen en te laten genieten wat moeder natuur allemaal in huis heeft.

Leuke verhalen van Cursisten

 • Jeroen

  Ik wil Mark, George en Laurens van mijn kant ook nog bedanken voor de leuke en duidelijke lessen, de manier van lesgeven is me super bevallen. Ik heb meer opgestoken dan ik voordien had gedacht en heb de smaak van het zeilen mede dankzij jullie flink te pakken.

 • Daniel

  Vorig jaar al les gehad bij Wavie en dit was super!! Veel geleerd, goede zeilboten en hele goede instructeurs!!

 • Beste George, Mark, Laurens en Erik,

  In de aanloop van jullie zeilschool hebben de 2 oudste kinderen uit ons gezin al eens naar alle tevredenheid zeilles bij jullie gevolgd. Gezien hun enthousiasme hebben we afgelopen meivakantie een vijfdaagse cursus gedaan met de hele familie bestaande uit vader, moeder en 4 kinderen (8,10,12,14 jaar). Ieder heeft op eigen niveau les gehad, 2 personen per boot. Elke morgen had iedereen er weer zin in en dat zegt genoeg. Het was een rustige, prettige en gezellige manier om te leren zeilen en aan het eind van de week had een ieder van ons het gevoel veel geleerd te hebben zowel theorie als praktijk. Inmiddels hebben de 2 oudste kinderen elders in 1 week hun cwo2 en de ander cwo3 diploma behaald. Dat was zeker zonder jullie lessen niet gelukt. Ook de 2 jongsten komen eraan om de zeillessen van mei een vervolg te geven.

 • Huub van den Berg en Bertine Blom

  Beste Wavie,

  Onze vier kinderen (11, 7, 7 en 5 jaar) in dit filmpje (https://www.youtube.com/watch?v=Fr4mcsb8ONA) hebben vorige week in de meivakantie elke dag les gehad van jullie (0930 – 1300). Het was een geweldige week, de kinderen hebben het fantastisch gehad en veel geleerd. Jullie hebben aandacht gegeven aan praktijk , maar ook aan theorie zoals knopen maken en zeiltermen leren. In de groep mogen onze kinderen nu een korte ‘les’ geven en laten zien welke knopen ze kunnen maken met kleine touwtjes voor ieder kind De week hebben jullie op een bijzondere manier afgesloten door ieder kind een persoonlijke toespraak te geven en aan hun te vragen wat ze het meest is bijgebleven, wat goed ging, wat beter kon. Deze persoonlijke aandacht werd nog verder doorgetrokken doordat ieder kind een eigen vorderingsstaat mee heeft gekregen zodat ze in de toekomst gericht door kunnen met lessen bij jullie en/of hun diploma kunnen gaan halen.

  Naast de persoonlijke aandacht zijn de kinderen met elkaar in de loop van de week een hechter team geworden. Ieder kind is anders en jullie zijn goed in persoonlijke coaching en aanpak dus het was ook goed voor de ‘familybuilding’. Wij als ouders kunnen niet achter blijven en gaan ook zeker de beginnerscursus bij jullie boeken. We hopen nog jaren met de kinderen te kunnen gaan zeilen en nog veel van jullie te leren!

  Huub van den Berg en Bertine Blom

WAT MAAKT ONS STERK?

Teamwerk! We zijn blij toe te kunnen melden dat we met de volgende partijen samenwerken.