De Zeilschool op de Rottemeren

Zeilschool Wavie

Zeilschool Wavie is een zeilschool gelegen aan de Rottemeren, vlakbij Rotterdam en Zevenhuizen. Zeilschool Wavie wordt gerund door enthousiaste zeilers die geïnspireerd zijn door de watersport en allerlei andere buitensportactiviteiten. De watersportmogelijkheden op en rondom de Rottemeren waren tot op heden beperkt, maar daar brengt Zeilschool Wavie verandering in! Wij willen ervoor zorgen dat iedereen optimaal kan genieten van de leukste watersportactiviteiten.

We liggen centraal in het Recreatieschap Rottemeren, middenin de randstad, dichtbij Rotterdam, Bergschenhoek, Bleiswijk, Berkel en Rodenrijs, Lansingerland, Zuidplas, Zoetermeer, Gouda, Krimpen, Voorburg, Ypenburg, Delft en Den Haag.


Hoe heerlijk zou het zijn om even tot rust te komen op de Rottemeren?


WAAR STAAT ZEILSCHOOL WAVIE VOOR

Zeilschool Wavie staat voor het overbrengen van passies voor de elementen van de natuur. Dit doen we met flexibiliteit, ervaring, bereikbaarheid, betaalbaarheid, passie en plezier. De flexibiliteit, ervaring en passie is te danken aan onze enthousiaste instructeurs die graag inspelen op jouw wensen. Om de activiteiten toegankelijk te maken kiezen we voor betaalbare prijzen.


TOEKOMSTVISIE ZEILSCHOOL WAVIE

De visie van Wavie is om passie voor watersport aan zoveel mogelijk mensen over te brengen. Daarnaast streven we ernaar om de huidige jeugd meer aan het bewegen te krijgen en te laten genieten wat moeder natuur allemaal in huis heeft.

WAT MAAKT ONS STERK?

Teamwerk! We zijn blij toe te kunnen melden dat we met de volgende partijen samenwerken.