Elk weekend zeilen doe je bij de WavieClub!

Van 6 t/m 18 jaar

6 of 8 lesblokken

Ochtend of middag

NWD diploma

Op zondag

De leukste instructeurs

Of lees hieronder verder over de WavieClub

WavieClub 2024

In het weekend een zeilcursus volgen in de Randstad? Bij Wavie kan dat! Net zoals dat je op de fiets kunt springen naar voetbal of hockey, spring je vlakbij Rotterdam op de fiets naar zeilles! Wavie is gespecialiseerd in zeillessen voor jeugd in de zwaardboot en de kielboot. Bij ons kun je op elk niveau wat nieuws leren in het zeilen! Je gaat op zondag een dagdeel het water op in kleine groepjes met je instructeur.

Aanmelden
Via boeken.wavie.nl geef je je op voor de Wavieclub zeillessen op de Rottemeren. Hierbij kan je aangeven of je in de ochtend of in de middag zeilles wil krijgen, welke diploma’s je al hebt, met wie je graag in een groepje wil en wat je graag wil leren. We raden je aan om zoveel mogelijk op hetzelfde dagdeel les te nemen, zo zit je telkens  bij hetzelfde groepje met wie je samen hard werkt aan het volgende diploma!

Tijdens de les
Je zorgt ervoor dat je een kwartier voor aanvang aanwezig bent zodat je nog tijd hebt om je om te kleden. Als je een wetsuit aan moet kan je deze ophalen bij de zeilschool en je daarna omkleden in de kleedruimtes. Een zwemvest en helm krijg je van ons te leen. Even wachten tot het groepje compleet is en je bent klaar om te gaan! De les duurt 3 uren en gedurende de weken bouw je steeds verder voort op wat je in de voorgaande lessen al hebt geleerd. We houden elke week bij welke vorderingen al op niveau zijn en waar je de volgende les nog aan moet oefenen.

NWD-gecertificeerde zeillessen

Zeilles krijgen in het weekend is niet alleen heel gezellig, je kan ook nog eens je zeildiploma behalen! Je wordt ingedeeld in een groepje met andere kinderen die ook allemaal voor hetzelfde diploma gaan als jij. Zo is de les begrijpelijk en leuk en biedt het voldoende uitdaging. Zo kun je toewerken naar jouw volgende diploma. De NWD is een landelijk erkend opleidingsinstituut.  

Per niveau verschilt het in de moeilijkheidsgraad van de oefeningen en de mate van zelfstandig uitvoeren van een manoeuvre. Hoe hoger het diploma hoe zelfstandiger je kan varen. 

De leukste sportclub van de omgeving Rotterdam

Wij zijn super enthousiast om jullie de magie van het zeilen te laten ontdekken en het nog beter te maken: het is nu megamakkelijk om deel uit te maken van de WavieClub!
Hoe cool is het dat je, naast je hockeytraining of tenniswedstrijd, gewoon een bezoekje kunt brengen aan de WavieClub om te genieten van een heerlijk stukje zeilsport? Je hoeft niet meteen een hele week te reserveren; zelfs in het weekend kun je een paar uur het water op voor een dosis fun en avontuur.
Dus, vergeet de ‘gewone’ sporten en omarm de golven en de wind met de WavieClub! Ben jij er klaar voor?

Zeilles in een laser bahia voor jongeren van 13 tot 18 jaar

Data najaar 2024

8, 15, 22, en 29 september en 6 en 13 oktober

Kom zeilen in de ochtend of middag!
  • Ochtend: 10.00 -13:00u
  • Middag: 14.00-17.00u

In welke boot ga je varen?

Natuurlijk wil je zeilen in een boot die bij jou past. Je maakt deze keuze op basis van je leeftijd, je eerdere zeilervaring en je persoonlijke voorkeur. Onder het menu ‘zeilboten’ kun je meer vinden over de zeilboten waar wij les in geven.

De optimist is een boot voor kinderen van 7 tot 11 jaar die gebruikt wordt tijdens het zeilkamp 2020
Optimist 6- 12 jaar
De laser pico is een gave boot voor kinderen van 11 tot 15 jaar die gebruikt wordt bij het zeilkamp 2020
Laser Pico 12 - 14 jaar
De laser bahia is een zeilboot voor jongeren van 11 tot 18 jaar tijdens het zeilkamp 2020
Laser Bahia 14 - 18 jaar
De valk is een boot die veel gebruikt wordt bij het zeilkamp 2020 van Wavie zeilschool
Polyvalk 6- 18 jaar

Door ons zeilboekje te lezen leer je alvast de basics. We sturen hem direct op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ontvang gratis zeiltips in je mailbox
Elk weekend zeilen?
Krijg je na deze zomer nog geen genoeg van zeilen? De data van de WavieClub is weer bekend, klik voor meer informatie.