Watersportmiddag Anne Frank School Bleiswijk (groep 8)

waviePubliciteit, Zeilles

Vrijdag 11 juli was het zover. Groep 8 van de Anne Frank School in Bleiswijk is bij Wavie geweest voor een super toffe zeil en kano middag. 28 kinderen werden opgedeeld in twee groepen. De ene groep ging zeilen op de Rottemeren en de andere groep ging kanoën op de kano vijver in Bleiswijk.

Het kanoën was niet suf rondjes varen maar bestond uit allerlei opdrachten in wedstrijdelement. Een opdracht hiervan was kano sudoku. Op het water waren allerlei tonnetjes met cijfers te vinden. Door middel van snelheid, behendigheid en intelligentie moesten de kinderen op het water zo snel mogelijk de sudoko oplossen. Naast de sudoku opdracht was er ook nog een strijd om wie het snelst een parcours kon afleggen.

De eerste groep begon niet met veel wind maar wel genoeg wind om de basis van het zeilen te proeven. De boten onderling deden ook een wedstrijd om zo snel mogelijk een parcours af te leggen.

Aan het einde van de dag waren de kinderen enthousiast, moe en voldaan.  Het beste groepje heeft de prijs ontvangen om nog een keer terug bij Wavie te komen om het zeilen nog beter onder de knie te krijgen.