Omboekings- en restitutiebeleid COVID-19

Ondanks dat wij er alle vertrouwen in hebben dat onze zeilschool dit voorjaar en deze zomer de deuren weer kan openen, snappen wij dat er vragen leven over ons beleid omtrent COVID-19. Wat gebeurt er wanneer uw kind bijvoorbeeld klachten heeft of in quarantaine moet? En hoe zit het als de zeilschool zelf de deuren gesloten moet houden door maatregelen van de overheid?

Hieronder ons beleid met betrekking tot COVID-19 op een rijtje:

Uw kind krijgt klachten of moet in quarantaine meer dan 72 uur voor aanvang van het kamp
U meldt uw kind tijdig (uiterlijk 72 uur voor aanvang van het zeilkamp) af voor deelname aan het kamp en houdt uw kind bij klachten of contact met een positief getest persoon thuis. U kunt uw kind afmelden door te bellen naar 0613777345 en daarnaast een e-mail te sturen naar info@wavie.nl. Omdat het natuurlijk erg jammer is dat uw kind niet mee kan doen met het zeilkamp en wij als zeilschool de belangen en het plezier van het kind op één zetten, zullen wij eerst samen met u zoeken naar een moment waarnaar wij uw kind kosteloos kunnen omboeken binnen hetzelfde boekjaar.
Kunnen we geen geschikte datum vinden om het zeilkamp om te boeken dan kunt er ook voor kiezen om een SGR-gedekte voucher te ontvangen ter waarde van het geboekte zeilkamp. Deze voucher kunt u inzetten bij het boeken van een nieuw zeilkamp.

Wanneer u niet wil omboeken en ook geen voucher wil dan heeft u recht op restitutie van 80% van de betaalde reissom. Aangezien we bij elke reservering al vaste kosten hebben voor het organiseren van het zeilkamp voor uw kind delen we zo evenredig het risico dat COVID met zich meebrengt. Wij hopen hierbij op uw begrip.

Uw kind krijgt in de 72 uur voorafgaand aan het zeilkamp klachten of moet in quarantaine
U meldt uw kind telefonisch af door te bellen naar 0613777345 en daarnaast een e-mail te sturen naar info@wavie.nl. Omdat het natuurlijk erg jammer is dat uw kind niet mee kan doen met het zeilkamp en wij als zeilschool de belangen en het plezier van het kind op één zetten, zullen wij ook in dit geval samen met u zoeken naar een moment waarnaar wij uw kind kunnen omboeken binnen hetzelfde boekjaar. Wel brengen wij €140 in rekening voor de last-minute afzegging van het gemiste zeilkamp aangezien er al definitief gemaakte kosten zijn voor o.a. food & beverage, instructeurs en de reservering van de plek. Mocht u niet willen omboeken binnen hetzelfde boekjaar dan kunt u kiezen voor een SGR-gedekte voucher ter hoogte van de prijs van het geboekte zeilkamp, die u kunt inzetten bij het boeken van een volgend zeilkamp.
Indien u niet wil omboeken en ook geen voucher wil ontvangen krijgt u 80% van de geboekte reissom terug.

Iemand met wie uw kind op kamp zou gaan heeft klachten of moet in quarantaine en kan daardoor niet tegelijkertijd met uw kind op zeilkamp
Onze omboekingsregeling is slechts van toepassing op het kind dat door de klachten of quarantaine verplichting niet op zeilkamp kan. Door de populariteit van onze zeilschool zijn onze weken allemaal zo goed als uitverkocht en vragen wij uw begrip voor het feit dat we niet voor de prijs van één zeilkamp in twee weken een plek voor uw kind kunnen reserveren.

De zeilschool moet de deuren gesloten houden i.v.m. corona beperkende overheidsmaatregelen
Hierbij hanteren wij hetzelfde beleid als wanneer uw kind door klachten of quarantaine thuis wil blijven. Dus in het kort:
– We kijken samen met u naar een geschikt moment voor een kosteloze omboeking binnen hetzelfde boekjaar;
– Wanneer u niet wenst om te boeken kunt u kiezen voor een SGR-gedekte voucher ter waarde van het geboekte zeilkamp die bij het boeken van een volgend zeilkamp kan worden ingezet;
– Wanneer u niet wenst om te boeken of een SGR-gedekte voucher te ontvangen heeft u recht op een restitutie van 80% van de betaalde reissom.

COVID-protocollen
Afgelopen jaar hebben we in samenspraak met de veiligheidsregio en gemeente goede protocollen kunnen afspreken om een zo veilig mogelijke leer- en verblijfomgeving voor uw kinderen te waarborgen. En met resultaat! Door ons consequent en goed aan onze protocollen te houden hebben er afgelopen jaar bij ons 0 besmettingen plaats gevonden. Ook dit jaar zullen wij er voor zorgen dat onze protocollen weer aansluiten bij de maatregelen en dat wij op die manier de veiligheid van onze cursisten en stafleden waarborgen. Hierbij gelden in ieder geval altijd de volgende regels: 

  • Blijf thuis bij klachten
  • Beperk voorafgaand aan het zeilkamp zo veel mogelijk de sociale contacten
  • Blijf thuis wanneer uw kind of gezinsleden in afwachting zijn van een testuitslag
  • Blijf thuis wanneer u, uw kind of een van de gezinsleden koorts heeft boven de 38 graden

Voor aanvang van het zeilkamp van uw kind sturen wij u de coronaprotocollen die op dat moment van kracht zijn. Wij vragen u om deze samen met uw kind aandachtig door te nemen zodat jullie goed op de hoogte zijn.

Mocht u nog verdere vragen hebben over ons coronabeleid, neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar tussen 09:00 en 22:00 op 0613777345 en per mail via: info@wavie.nl. Wij gaan er vanuit dat we u dit jaar weer veilig en in goede gezondheid mogen ontvangen op de zeilschool, en we hebben er onwijs veel zin in!